Gratinované ryby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 21 g
- Sodík 678 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 52.6 mg
- Draslík 517.1 mg
- Vláknina 5115.3 mg
- Vitamín A 5115.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory pokrájíme na plátky. Rybí maso nakrájíme na menší kousky.
-
2
Smícháme rajčatovou omáčku, rybí maso, chilli, sekanou pažitku a strouhaný parmezán.
-
3
Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno naskládáme brambory, přelijeme masovou směsí, osolíme a opepříme a posypeme strouhaným sýrem.
-
4
Pečeme při 210 °C cca 40 minut.