Šalotkové máslo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Šalotka
  • 125 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 200 ml Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 489 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 37.5 mg
  • Draslík 100.3 mg
  • Vláknina 662.5 mg
  • Vitamín A 662.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ocet a šalotku přivedeme k varu a vaříme téměř do úplného vyvaření tekutiny. Poté propasírujeme a vmícháme do másla. Osolíme, opepříme a vychladíme.

  • 2

    Podáváme k rybám i masu.

Komentáře k receptu