Kuřecí v pepři

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kuřecí prsa
  • 20 ml Olej olivový
  • 40 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 1 špetka Pepř citronový
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 163 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 463.7 mg
  • Vláknina 256.5 mg
  • Vitamín A 256.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso obalíme v pepři a v mouce, osmahneme ho na másle a oleji, buď v celku nebo na nudličky. Přidáme hořčici, smetanu, petržel a vše dusíme doměkka.

Komentáře k receptu