Salát s broskvemi a Mozzarellou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 13 g
- Sodík 373 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 39.5 mg
- Draslík 307.4 mg
- Vláknina 5608 mg
- Vitamín A 5608 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávkový salát omyjeme a natrháme na kousky. Přidáme omyté, vypeckované, na plátky nakrájené broskve, na plátky pokrájenou Mozzarellu, sůl, pepř, citronovou šťávu a olivový olej.
-
2
Salát upravíme na mísu a posypeme nasekanými bylinkami.