Salát s broskvemi a Mozzarellou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Mozzarella
  • 3 ks Broskve
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl mořská
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 227 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 373 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 39.5 mg
  • Draslík 307.4 mg
  • Vláknina 5608 mg
  • Vitamín A 5608 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hlávkový salát omyjeme a natrháme na kousky. Přidáme omyté, vypeckované, na plátky nakrájené broskve, na plátky pokrájenou Mozzarellu, sůl, pepř, citronovou šťávu a olivový olej.

  • 2

    Salát upravíme na mísu a posypeme nasekanými bylinkami.

Komentáře k receptu