Vepřové kotlety plněné sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 842 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 44 g
- Sodík 1001 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 184.9 mg
- Draslík 1214.2 mg
- Vláknina 14690.5 mg
- Vitamín A 14690.5 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 83.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety omyjeme a nařízneme do nich kapsu. Každou kotletu naplníme nahrubo nastrouhanou Nivou a sepneme párátkem. Lístky tymiánu přidáme do oleje, přisypeme nadrcený pepř a přidáme prolisovaný česnek. Dobře promícháme. Maso potřeme ochuceným olejem a necháme v chladu odležet asi 3 hodiny. Během marinování maso jednou obrátíme.
-
2
Kotlety vyjmeme z marinády a grilujeme asi 10 minut z jedné strany. Kotlety otočíme a na každou položíme plátek rajčete posypaný provensálským kořením. Grilujeme ještě 10 minut a během grilování maso potíráme marinádou.
-
3
Podáváme s bramborami pečenými v alobalu.