Paprikové čatní s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 57 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 2 g
- Sodík 90 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 7.2 mg
- Draslík 215.7 mg
- Vláknina 1972.3 mg
- Vitamín A 1972.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Paprikové lusky očistíme a drobně nakrájíme. Petrželku nasekáme a česnek utřeme.
-
2
Rozšleháme jogurt a vmícháme do něj všechny přísady.
-
3
Čatní podáváme k pokrmům z rýže, nejlépe k pilafům.