Bramborová Harula
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 10 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 49.4 mg
- Draslík 1054.3 mg
- Vláknina 14184.9 mg
- Vitamín A 14184.9 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme sůl, pepř, nastrouhaný česnek, majoránku, vejce, smetanu a mouku. Vše dobře zamícháme.
-
2
Plech vymažeme sádlem, rozetřeme na něj připravené těsto a v troubě upečeme dorůžova.