Paprikáš z lančmítu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Luncheon Meat
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 hrnek Smetana 33% (šlehačka)
  • 2 polévková lžíce Mouka polohrubá
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 720 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 173.6 mg
  • Draslík 112.2 mg
  • Vláknina 2546.4 mg
  • Vitamín A 2546.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji.

  • 2

    Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, na větší kostky nakrájený lančmít, posypeme paprikou a krátce vše opečeme.

  • 3

    Nakonec přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou, osolíme a povaříme.

Komentáře k receptu