Mexická salsa

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 2 kávová lžička paprička jalapeňo
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 2 kávová lžička Citronová šťáva
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 ks Koriandr čerstvý
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 32 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 246 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 270.5 mg
  • Vláknina 3137 mg
  • Vitamín A 3137 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.8 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a rozkrájíme na měsíčky, česnek oloupeme. Koriandr opláchneme a necháme okapat.

  • 2

    Všechny suroviny zpracujeme v mixeru do jemné konzistence.

  • 3

    Před podáváním necháme salsu v lednici alespoň 60 minut vychladit.

Komentáře k receptu