Polévka z řapíkatého celeru II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 103 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 3 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 391 mg
- Vláknina 1252 mg
- Vitamín A 1252 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Batáty nakrájíme, zalijeme 500 ml vody nebo vývaru a 5 minut povaříme.
-
2
Přidáme celer, šalotku a česnek a vaříme dalších 5 minut.
-
3
Přidáme hrášek a 3 minuty vaříme.
-
4
Přidáme petrželku a rozmixujeme.
-
5
Osolíme, opepříme, přidáme olej.
-
6
Podáváme.