Hrušky s červeným vínem a medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 147 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 0 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 281.5 mg
- Vláknina 12905.5 mg
- Vitamín A 12905.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a oloupané hrušky zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Urovnáme je do ploché nádoby, posypeme skořicí, přelijeme medem a vínem.
-
2
Přikryté vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10 minut.
-
3
Nádobu vyjmeme z trouby a necháme 2-3 minuty stát.
-
4
Hrušky podáváme teplé.