Hrušky s červeným vínem a medem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Hrušky
  • 200 ml Víno červené
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 2 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 147 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 281.5 mg
  • Vláknina 12905.5 mg
  • Vitamín A 12905.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a oloupané hrušky zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Urovnáme je do ploché nádoby, posypeme skořicí, přelijeme medem a vínem.

  • 2

    Přikryté vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10 minut.

  • 3

    Nádobu vyjmeme z trouby a necháme 2-3 minuty stát.

  • 4

    Hrušky podáváme teplé.

Komentáře k receptu