Ovesno-jogurtová buchta s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 45.8 mg
- Vláknina 3952.9 mg
- Vitamín A 3952.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ovesné vločky zalijeme vodou (či lákem z kompotu) a necháme nabobtnat.
-
2
Přidáme med, jogurt a skořici a promícháme do hustého těsta (pokud je těsto příliš husté, tak stačí přidat vodu či jogurt x pokud je těsto řidké, tak přidáme vločky).
-
3
Na pečicím papírem vyložený plech vlijeme 1/2 těsta a poklademe na kousky nakrájeným ovocem a nakonec dáme druhou polovinu těsta.
-
4
Pečeme podle tloušťky buchty- já jsem pekla cca 1,5 hodiny na 170°C.