Kozí sýr s medem na perníku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 544 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 6 g
- Sodík 413 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 70.7 mg
- Draslík 177.2 mg
- Vláknina 3235 mg
- Vitamín A 3235 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Perník nakrájíme na plátky a opečeme nasucho v topinkovači. V misce smícháme med se skořicí, kozí sýr nakrájíme na silnější plátky, které obalíme ve směsi medu a skořice. V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přiložíme plátky sýra a osmažíme z obou stran do zlatova.
-
2
Na každý plátek perníku položíme porci smaženého sýra, posypeme posekanou pažitkou a podáváme.