Pečené broskve s medem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Broskve
  • 40 g Cukr třtinový
  • 20 g Cukr skořicový
  • 300 g Mascarpone
  • 100 g Arašídy loupané pražené solené
  • 1 dl Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 644 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 265.5 mg
  • Vláknina 4200 mg
  • Vitamín A 4200 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve umyjeme, oloupeme, vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky, poskládáme je na plech a posypeme skořicovým cukrem. Plech vložíme do horké trouby na 15 minut zapéct.

  • 2

    Upečené broskve naaranžujeme na dezertní talíře, přidáme sýr smíchaný s cukrem, polijeme medem, posypeme solenými arašídy a podáváme.

Komentáře k receptu