Pudink ze zajíce a vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 571 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 45 g
- Sodík 405 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 188.6 mg
- Draslík 369.3 mg
- Vláknina 1019.9 mg
- Vitamín A 1019.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1583.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykostíme zajíce. Polovinu zajíce nakrájíme na kostičky.
-
2
Zbylé zaječí a cibuli dvakrát umeleme na masovém strojku.
-
3
Vepřové mleté maso osmahneme na části rozehřátého tuku, osolíme, opepříme, přidáme tymián a promícháme.
-
4
Smícháme víno, strouhanku a vejce spojíme s vychladlým ochuceným mletým masem.
-
5
Vymažeme formu zbylým tukema vysypeme strouhankou.
-
6
Do formy dáme vrstvu mletého masa, pak nakrájené maso a znovu vrstvu mletého masa.
-
7
Poklademe plátky slaniny a hodinu vaříme ve vodní lázni.