Pikantní játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 236 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 17 g
- Sodík 61 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 189 mg
- Draslík 246.6 mg
- Vláknina 838.5 mg
- Vitamín A 838.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky jater zaprášíme moukou a okmínujeme.
-
2
Potom maso opečeme na cibuli, přidáme nastrouhaný celer a jemně nakrájenou, očištěnou papriku. Podlijeme a dusíme doměkka.
-
3
Nakonec šťávu prolisujeme.