Bramborová pánev s jelitem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2791 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 302 g
- Sodík 20 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 810.6 mg
- Vláknina 12950 mg
- Vitamín A 12950 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.6 mg
- Vitamín E 23 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 75.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
1) Den předem si uvaříme neloupané brambory.
-
2
2) Jelito stáhneme s kůže a nakrájíme na kolečka. Ta osmahneme na trošce oleje.
-
3
3) Pastiňák oloupeme a nakrájíme na kostky. Smažíme je na másle doměkka. Poté přidáme brambory nakrájené na čvrtky, nasekanou jarní cibulku. Prohřejeme a přidáme majoránku.
-
4
4) Zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme.
-
5
5) Podáváme s opečeným jelitem.