Bramborová pánev s jelitem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Brambory
  • 50 g Pastinák
  • 350 g pastiňák
  • 1 ks Máslo čerstvé
  • 4 ks Majoránka
  • 1 ks Olej rostlinný
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Citron
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2791 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 302 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 75 mg
  • Draslík 810.6 mg
  • Vláknina 12950 mg
  • Vitamín A 12950 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.6 mg
  • Vitamín E 23 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 75.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    1) Den předem si uvaříme neloupané brambory.

  • 2

    2) Jelito stáhneme s kůže a nakrájíme na kolečka. Ta osmahneme na trošce oleje.

  • 3

    3) Pastiňák oloupeme a nakrájíme na kostky. Smažíme je na másle doměkka. Poté přidáme brambory nakrájené na čvrtky, nasekanou jarní cibulku. Prohřejeme a přidáme majoránku.

  • 4

    4) Zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme.

  • 5

    5) Podáváme s opečeným jelitem.

Komentáře k receptu