Vepřová játra v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 9 g
- Sodík 328 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 451.5 mg
- Draslík 536.3 mg
- Vláknina 2757.8 mg
- Vitamín A 2757.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na každý plátek poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, opepříme a pokapeme kečupem.
-
2
Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj připravené plátky jater a dobře zabalíme.
-
3
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
-
4
Hotová játra vybalíme z alobalu, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
-
5
Podáváme s dušenou rýží.