Vaječina

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 80 g Slanina vepřová
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 534 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 593 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 547.9 mg
  • Draslík 256.4 mg
  • Vláknina 300 mg
  • Vitamín A 300 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pažitku nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky, vejce rozšleháme.

  • 2

    Máslo rozehřejeme na pánvi, vsypeme slaninu a restujeme. Poté vlijeme vejce a za stálého míchání necháme srazit. Vejce před podáváním osolíme. Podáváme posypané pažitkou.

Komentáře k receptu