Telecí brzlíky zapékané
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 26 g
- Sodík 1131 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 411.5 mg
- Draslík 1202.2 mg
- Vláknina 4204.5 mg
- Vitamín A 4204.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 81.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pekáčku nasypeme kolečka cibule, kolečka karotky, kostičky slaniny, brzlíky obalíme plátky slaniny, vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vývaru, osolíme a opepříme a dáme do trouby. Pečeme, dokud se tekutina nevyvaří, znovu podlijeme, zakryjeme alobalem, pečeme 30 minut, alobal sundáme a 20 minut dopékáme odkryté. Podléváme podle potřeby.
-
2
Podáváme s bramborovou kaší.