Vepřová panenka v alobalu

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 700 g Vepřová panenka
  • 50 g Anglická slanina
  • 500 g Bramborová kaše
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 4 ks Jablka
  • 1 dl Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 448 kcal
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 3516 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 86.4 mg
  • Draslík 1333 mg
  • Vláknina 15902 mg
  • Vitamín A 15902 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.5 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na 5 silnějších plátků a každý prořízneme tak, aby vznikla kapsa. Do každé kapsy vložíme 1 plátek slaniny, 1 plátek jablka bez slupky a 1 plátek kyselé okurky. Kapsy uzavřeme párátky a položíme na alobal. Každou porci masa potřeme pikantní hořčicí, přiložíme kolečka cibule, plátky slaniny a jablek. Osolíme, okmínujeme, zakapeme trochou vody a každou porci zabalíme zvlášť do alobalu. Položíme na plech a pečeme 30 minut.

  • 2

    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu