Vepřová panenka v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 448 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 15 g
- Sodík 3516 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 86.4 mg
- Draslík 1333 mg
- Vláknina 15902 mg
- Vitamín A 15902 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na 5 silnějších plátků a každý prořízneme tak, aby vznikla kapsa. Do každé kapsy vložíme 1 plátek slaniny, 1 plátek jablka bez slupky a 1 plátek kyselé okurky. Kapsy uzavřeme párátky a položíme na alobal. Každou porci masa potřeme pikantní hořčicí, přiložíme kolečka cibule, plátky slaniny a jablek. Osolíme, okmínujeme, zakapeme trochou vody a každou porci zabalíme zvlášť do alobalu. Položíme na plech a pečeme 30 minut.
-
2
Podáváme s bramborovou kaší.