Mleté vepřové maso s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 711 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 51 g
- Sodík 363 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 145.3 mg
- Draslík 922.5 mg
- Vláknina 7639.8 mg
- Vitamín A 7639.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.7 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso najemno umeleme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a osmahneme.
-
2
K masu a cibuli přidáme omytý, nadrobno nakrájený pórek a opékáme tak dlouho, dokud se cibule zcela neztratí. Nakonec směs podle chuti osolíme a opepříme.