Karkulka z vepřové panenky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřová panenka
  • 80 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
  • 4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
  • 2 polévková lžíce Cibulka jarní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 374 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 397 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 69.7 mg
  • Draslík 680.2 mg
  • Vláknina 625.6 mg
  • Vitamín A 625.6 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji.

  • 2

    Opečené maso potřeme kečupem a posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí a nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu