Karbanátky s tvarohem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Tvaroh jemný
  • 400 g Maso mleté - mix
  • 13.34 ml Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 352 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 120 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 63.2 mg
  • Draslík 87 mg
  • Vláknina 1068 mg
  • Vitamín A 1068 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté maso promícháme s tvarohem, jemně nakrájenou cibulí, vejcem, solí a nasekanou petrželkou, koprem a bazalkou. Hmotu rozdělíme na osm kousků, zformujeme karbanátky a necháme je v chladu 30 minut odležet.

  • 2

    Karbanátky osmažíme po obou stranách v horkém oleji.

Komentáře k receptu