Pizzaa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Klobása Dunajská
  • 250 g Listové těsto
  • 150 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 200 g Šunka dušená
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 0.23 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Oregano sušené
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1450 kcal
  • Sacharidy 62 g
  • Tuky 107 g
  • Sodík 43 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 210.2 mg
  • Draslík 118.2 mg
  • Vláknina 5825 mg
  • Vitamín A 5825 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plech potřeme olejem, troubu předehřejeme na 180 °C.

  • 2

    Na oleji usmažíme klobásu pokrájenou na tenčí kolečka. Cibule nakrájíme na půlkolečka, šuku na proužky.

  • 3

    Na pomoučeném vále rozválíme listové těsto a přeneseme a plech.

  • 4

    Těsto potřeme kečupem (necháme jen okraje), posypeme rozdrceným oregánem. Poklademe šukou, cibulí, klobásou, kousky taveného sýra a doprostřed rozklepeme vejce.

  • 5

    Pečeme v předehřáté troubě, až okraje zezlátnou.

Komentáře k receptu