Debrecínské vepřové kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 412 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 28 g
- Sodík 358 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 80.4 mg
- Draslík 657.2 mg
- Vláknina 2383.5 mg
- Vitamín A 2383.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté, naklepané a osolené kotlety opečeme na sádle a přendáme je na nahřátý talíř.
-
2
Na stejném sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupaná, nakrájená rajčata. Osolíme, přidáme mletou papriku, vložíme kotlety a dusíme doměkka.
-
3
Zvlášť osmahneme nakrájenou slaninu a klobásu a přidáme k ostatnímu.