Hlava vepřová

Vepřová hlava se vařená nejčastěji používá do tlačenky, může se ale i péct. Vybrali jsme pro vás ty skutečně nejlepší recepty na přípravu vepřové hlavy a zcela jistě vás příjemně překvapí. Nejlepším nápojem k vepřové hlavěstejně jako k ostatním jídlům z vepřového masa je dobře vychlazené pivo.

Selské jitrnice
120 minut

Selské jitrnice

-1 0
Domácí jitrnice
120 minut

Domácí jitrnice

-1 0
Jitrnice
115 minut

Jitrnice

-1 0
Ovarová polévka
145 minut

Ovarová polévka

-1 0
Vepřová ovarová hlava
80 minut

Vepřová ovarová hlava

-1 0
Jitrnicová kaše
115 minut

Jitrnicová kaše

-1 0
Jelítková kaše
115 minut

Jelítková kaše

-1 0
Vepřová hlava jako ovar
120 minut

Vepřová hlava jako ovar

-1 0
Rýžové jitrnice
120 minut

Rýžové jitrnice

-1 0
Žemlová jelítka
120 minut

Žemlová jelítka

-1 0
Jelita ze Šumavy
125 minut

Jelita ze Šumavy

-1 0
Dršťková falešná
0 minut

Dršťková falešná

-1 0
Tlačenka z Pošumaví
130 minut

Tlačenka z Pošumaví

-1 0

Zaregistrujte se, zabere to chviličku

Registrací získáte možnost hodnotit, komentovat a ukládat recepty