Zapečené mletý králík
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 762 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 63 g
- Sodík 117 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 156.1 mg
- Draslík 528.3 mg
- Vláknina 1685 mg
- Vitamín A 1685 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a drobně nakrájíme. Králičí a vepřový bok podusíme s cibulí a kouskem másla (maso musí zůstat bílé). Hotové maso umeleme,
-
2
přidáme strouhanku, smetanu, citronovou šťávu i kůru, máslo s utřenou sardelovou pastou, dobře vymícháme tuhou směs.
-
3
Touto směsí naplníme 4 zapékací misky, zasypeme sýrem a v rozehřáté troubě zapečeme asi 20 minut.