Vepřový bůček vařený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 212 g
- Sodík 28 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 54 mg
- Draslík 219.8 mg
- Vláknina 7214 mg
- Vitamín A 7214 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso dáme do kastrolu a přidáme mrkev a cibuli nakrájenou na kolečka, pepř, hřebíček, snítky petržele a vinný ocet. Přivedeme k varu, posbíráme vzniklou pěnu, přikryjeme pokličkou a vaříme 1,5 - 2 hodiny.
-
2
Uvařené maso necháme okapat a trochu zchladnout, vložíme do mísy a zakryjeme alobalem. Pod alobalem necháme až do úplného vychladnutí.
-
3
Studené maso nakrájíme na plátky.