Anežka-polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1203 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 67 g
- Sodík 3494 mg
- Bílkoviny 130 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 343 mg
- Draslík 2397.8 mg
- Vláknina 4164.6 mg
- Vitamín A 4164.6 mg
- Vitamín B6 2.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na slanině nebo bůčku podusíme králíka, podléváme vývarem.
-
2
Hotové maso vykostíme, nakrájíme, přidáme do vývaru a povaříme
-
3
s kořením, přidáme mysliveckou a kousek másla.