Králík s kapustou a uzeným
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 565 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1313 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 149.4 mg
- Draslík 2061.9 mg
- Vláknina 10850 mg
- Vitamín A 10850 mg
- Vitamín B6 1.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 302 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli pokrájíme na drobno, osmahneme na másle, přidáme porce králíka, osolíme a opečeme.
-
2
Uzený bůček nakrájíme na plátky a opečeme na suché pánvi. Kapustu rozdělíme na listy a krátce spaříme a necháme okapat.
-
3
Do zapékací nádoby navrstvíme slaninu, listy kapusty a porce králíka pokapané výpekem, na to znovu plátky bůčku a kapustu.
-
4
Vše zalijeme šálkem vývaru a pečeme 1-2 hodiny.