Králík na hřibech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 20 g
- Sodík 994 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 98.9 mg
- Draslík 1369.6 mg
- Vláknina 2199 mg
- Vitamín A 2199 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Králíka očistíme, omyjeme, nasekáme na menší porce. Cibuli oloupeme, nakrájíme a vložíme na rozehřátý olej.
-
2
Na opraženou cibuli dáme porce králíka. Okořeníme, trochu osmahneme, přidáme nakrájené hřiby. Podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Je-li maso hotové, zalijeme trochu vývaru a zahustíme moukou (rozmíchanou v troše studeného
-
3
vývaru). Podle chuti dokořeníme.