Králík s olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 663 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 35 g
- Sodík 874 mg
- Bílkoviny 62 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 172 mg
- Draslík 772.4 mg
- Vláknina 4056 mg
- Vitamín A 4056 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytého králíka naporcujeme a každou porci potřeme solí a opepříme.
-
2
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na olivovém oleji.
-
3
K zpěněné cibuli dáme maso, krátce orestujeme z každé strany,
-
4
přidáme bobkový list, tymián a olivy, přilijeme víno a dusíme pod pokličkou do doby, než bude maso měkké.