Králík z Provence
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 518 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 28 g
- Sodík 406 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 137 mg
- Draslík 1759.4 mg
- Vláknina 7927.5 mg
- Vitamín A 7927.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytého králíka odblaníme, protkneme slaninou a osolíme.
-
2
Na zbylé, jemně nakrájené slanině zpěníme nakrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme.
-
3
Přidáme na plátky nakrájené houby, stroužek nasekaného česneku, víno a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata. Vše dusíme do změknutí masa.