Skopový špíz v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 250 g Skopové maso přední
  • 50 g Klobása - Čabajka
  • 200 g Játra jehněčí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 488 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 386 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 314 mg
  • Draslík 494.1 mg
  • Vláknina 997.3 mg
  • Vitamín A 997.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Skopové maso nakrájíme na kostky, to samé uděláme se sýrem, klobásou a játry.

  • 2

    Nakrájené suroviny postupně napichujeme na jehly. Špízy pokapeme olejem a zlehka posypeme paprikou.

  • 3

    Jednotlivé špízy zabalíme do alobalu a grilujeme, špízy nezapomínáme otáčet.

  • 4

    Hotové špízy servírujeme se solí a čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu