Skopový špíz v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 488 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 40 g
- Sodík 386 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 314 mg
- Draslík 494.1 mg
- Vláknina 997.3 mg
- Vitamín A 997.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopové maso nakrájíme na kostky, to samé uděláme se sýrem, klobásou a játry.
-
2
Nakrájené suroviny postupně napichujeme na jehly. Špízy pokapeme olejem a zlehka posypeme paprikou.
-
3
Jednotlivé špízy zabalíme do alobalu a grilujeme, špízy nezapomínáme otáčet.
-
4
Hotové špízy servírujeme se solí a čerstvou zeleninou.