Ragú

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 500 g Hovězí maso přední
  • 10 ml Ocet kvasný lihový
  • 20 ks Cibule perlová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 394 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 157 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 86.5 mg
  • Draslík 425.8 mg
  • Vláknina 249.2 mg
  • Vitamín A 249.2 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a na drobné kostky pokrájené maso osmahneme na rozpuštěném másle.

  • 2

    Přidáme celé oloupané cibulky, sůl, pepř, cayenský pepř, skořici, papriku, ocet a pokrájený česnek.

  • 3

    Vše zalijeme půl litrem vody a na mírném plameni dusíme doměkka.

Komentáře k receptu