Ragú
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 16 g
- Sodík 157 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 86.5 mg
- Draslík 425.8 mg
- Vláknina 249.2 mg
- Vitamín A 249.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a na drobné kostky pokrájené maso osmahneme na rozpuštěném másle.
-
2
Přidáme celé oloupané cibulky, sůl, pepř, cayenský pepř, skořici, papriku, ocet a pokrájený česnek.
-
3
Vše zalijeme půl litrem vody a na mírném plameni dusíme doměkka.