Roastbeef
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 786 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 73 g
- Sodík 371 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 108.5 mg
- Draslík 446.2 mg
- Vláknina 88.3 mg
- Vitamín A 88.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 14.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme hořčici s olejem a worchesterskou omáčkou. Do směsi vložíme roštěnec a ze všech stran směsí obalíme. Necháme v chladničce přes noc marinovat.
-
2
Druhý den maso otřeme z marinády, osušíme, osolíme a opepříme.
-
3
Maso ze všech stran smažíme na rozpáleném sádle. Poté maso vložíme do pekáče, přelijeme výpekem ze smažení a v troubě předehřátí na 130 °C pečeme zhruba 30 minut.
-
4
Upečené maso necháme několik minut „vydechnout“, poté krájíme na tenké plátky a podáváme.