Rustikální bageta s rostbífem a křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Olej olivový
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Rukola
  • 6 ks Hovězí svíčková
  • 1 ks Bageta
  • 1 ks Křen
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 4 polévková lžíce Majonéza
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3109 kcal
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 2116 mg
  • Bílkoviny 413 g
  • Uhlovodany 85 g
  • Cholesterol 768 mg
  • Draslík 6597 mg
  • Vláknina 10243.5 mg
  • Vitamín A 10243.5 mg
  • Vitamín B6 11.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 10.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 44.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablko oloupeme a nastrouháme, pokapeme citrónovou šťávou,

  • 2

    aby nezhnědlo. Přidáme nastrouhaný křen a majonézu, ochutíme

  • 3

    solí a pepřem, smícháme.

  • 4

    Rukolu promícháme s olejem. Bagetu rozřízneme, obě strany potřeme máslem, na spodní dáme hrst rukoly, křen a plátky rostbífu.

  • 5

    Přiklopíme, překrojíme a podáváme.

Komentáře k receptu