Rustikální bageta s rostbífem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3109 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 40 g
- Sodík 2116 mg
- Bílkoviny 413 g
- Uhlovodany 85 g
- Cholesterol 768 mg
- Draslík 6597 mg
- Vláknina 10243.5 mg
- Vitamín A 10243.5 mg
- Vitamín B6 11.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 10.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 44.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablko oloupeme a nastrouháme, pokapeme citrónovou šťávou,
-
2
aby nezhnědlo. Přidáme nastrouhaný křen a majonézu, ochutíme
-
3
solí a pepřem, smícháme.
-
4
Rukolu promícháme s olejem. Bagetu rozřízneme, obě strany potřeme máslem, na spodní dáme hrst rukoly, křen a plátky rostbífu.
-
5
Přiklopíme, překrojíme a podáváme.