Hovězí miroton
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 3001 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 135.2 mg
- Draslík 157.8 mg
- Vláknina 7166.5 mg
- Vitamín A 7166.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci necháme na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli. Potom ji zalijeme octem a hovězím vývarem a necháme zprudka vařit asi 15 minut.
-
2
Když cibulová omáčka zhoustne, přidáme vařené hovězí maso nakrájené na plátky, odstavíme na mírný oheň a pod pokličkou necháme zvolna probublávat asi 10 minut.
-
3
Nakonec pokrm osolíme, opepříme a přidáme na kolečka nakrájené okurky.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.