Kuře na černém pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1200 g Kuře
  • 500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 2 ks Cibule
  • 15 dkg Anglická slanina
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • 1 polévková lžíce Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 892 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 1015 mg
  • Bílkoviny 62 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 250.5 mg
  • Draslík 785.2 mg
  • Vláknina 2487.5 mg
  • Vitamín A 2487.5 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme a osušíme kuře.

  • 2

    Dáme do pekáče, osolíme a okmínujeme.

  • 3

    Poklademe ho nakrájenou slaninou a nakrájenou cibulí na kolečka. Podlijeme půlkou černého piva, pečeme na 220 stupňů nejméně 1 hodinu a podléváme pivem.

Komentáře k receptu