Kuře v solné krustě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 125 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1300 g Kuře
  • 2000 g Sůl hrubozrnná
  • 6 g Tymián čerstvý
  • 6 g Petržel - nať
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 707 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 493229 mg
  • Bílkoviny 61 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 243.8 mg
  • Draslík 650.6 mg
  • Vláknina 703.5 mg
  • Vitamín A 703.5 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuře potřeme olejem, posypeme polovinou sekaného tymiánu a petrželkou.

  • 2

    Zbytek bylinek vložíme do kuřete společně s nasekaným česnekem.

  • 3

    Zapékací nádobu vysypeme solí a navrch umístíme kuře, které jsme obalili v soli.

  • 4

    Pečeme 105 minut při 220°C.

Komentáře k receptu