Kuře v solné krustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 707 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 49 g
- Sodík 493229 mg
- Bílkoviny 61 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 243.8 mg
- Draslík 650.6 mg
- Vláknina 703.5 mg
- Vitamín A 703.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuře potřeme olejem, posypeme polovinou sekaného tymiánu a petrželkou.
-
2
Zbytek bylinek vložíme do kuřete společně s nasekaným česnekem.
-
3
Zapékací nádobu vysypeme solí a navrch umístíme kuře, které jsme obalili v soli.
-
4
Pečeme 105 minut při 220°C.