Kuřecí džuveč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1089 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 73 g
- Sodík 942 mg
- Bílkoviny 90 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 564.1 mg
- Draslík 922 mg
- Vláknina 943.5 mg
- Vitamín A 943.5 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.7 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Když má růžovou barvu, přidáme omyté naporcované kuře a restujeme ještě spolu s cibulí.
-
2
K masu přidáme sůl, rajčatový protlak, sladkou papriku, a kuřecí vývar z kostí. Vše promícháme a pod pokličkou dusíme do měkka.
-
3
Porce kuřete dáme do ohnivzdorných misek i s omáčkou.
-
4
V kysaném mléce si rozmícháme vajíčka, osolíme a rozlijeme do každé misky, které dáme do dobře vyhřáté trouby zapéct.
-
5
-
6