Kuřecí plátky s grilovanou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 696 kcal
- Sacharidy 95 g
- Tuky 19 g
- Sodík 977 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 94 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 1741.5 mg
- Vláknina 34733 mg
- Vitamín A 34733 mg
- Vitamín B6 1.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 187.6 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nudle uvaříme ve vodě na skus, scedíme, necháme okapat a držíme na teple. Maso nakrájíme na plátky. Důkladně maso potřeme ze všech stran omáčkou teryjaki. Poté dáme na pět minut stranou odležet.
-
2
Gril rozpálíme na maximální teplotu, lehce potřeme olejem a maso pět minut grilujeme z každé strany. Spolu s masem grilujeme na plátky pokrájený lilek. Na poslední dvě minuty přidáme na gril zelí a kukuřici.
-
3
Před podáváním nudle zakápneme sójovou omáčkou a octem. Důkladně promícháme a podáváme spolu s grilovanou zeleninou a masem.