Kachní prsa s mangem II

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý celý
  • 400 g kompot mangový
  • 4 ks Kachní prsa
  • 2 polévková lžíce Hořčice dijonská
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný
  • 1 polévková lžíce Tymián
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 221 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 86 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 115.5 mg
  • Draslík 402 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachní prsa několikrát nařízneme na kůži. Osolíme a opepříme. Opékáme na pánvi nejprve kůži dolů, poté odebereme přebytečný tuk a otočíme.

  • 2

    Dopečeme 12 minut v troubě na 200 °C. Poté necháme 10 minut odpočívat.

  • 3

    Smícháme mango, hořčici, vinný ocet a část nálevu z manga. Povaříme a rozmixujeme. Osolíme, opepříme.

  • 4

    Kachní prsa podáváme s mangovou omáčkou posypaná tymiánem.

Komentáře k receptu