Kachní carpaccio s ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Med včelí
  • 200 g Ředkvička
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 8 g Kmín drcený
  • 200 g Kachní prsa
  • 40 g Olej olivový extra panenský
  • 20 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 185 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 827 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 38.5 mg
  • Draslík 301.1 mg
  • Vláknina 2232.5 mg
  • Vitamín A 2232.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachní prsa bez kůže pokrájíme na velmi tenké plátky, ředkvičky na silnější plátky, med smícháme s olejem a citronovou šťávou. Plátky masa rozložíme na talíř, osolíme, opepříme, zakapeme polovinou medové zálivky, zakryjeme alobalem a dáme na hodinu do lednice. Plátky ředkviček zakapeme druhou polovinou zálivky, vložíme také do lednice.

  • 2

    Maso s ředkvičkami střídavě skládáme na servírovací talíř, posypeme drceným kmínem a podáváme.

Komentáře k receptu