Kachní carpaccio s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 11 g
- Sodík 827 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 38.5 mg
- Draslík 301.1 mg
- Vláknina 2232.5 mg
- Vitamín A 2232.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kachní prsa bez kůže pokrájíme na velmi tenké plátky, ředkvičky na silnější plátky, med smícháme s olejem a citronovou šťávou. Plátky masa rozložíme na talíř, osolíme, opepříme, zakapeme polovinou medové zálivky, zakryjeme alobalem a dáme na hodinu do lednice. Plátky ředkviček zakapeme druhou polovinou zálivky, vložíme také do lednice.
-
2
Maso s ředkvičkami střídavě skládáme na servírovací talíř, posypeme drceným kmínem a podáváme.