Kachní prsa v sherry marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 680 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 56 g
- Sodík 1275 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 115.5 mg
- Draslík 406.7 mg
- Vláknina 188.3 mg
- Vitamín A 188.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kachní prsa opláchneme a osušíme, kůži nařízneme do šachovnice a porce vložíme do mísy. Na marinádu smícháme sójovou omáčku, sherry, olej, citronový pepř, sůl a vše důkladně vyšleháme. Marinádou zalijeme maso na míse a necháme 2 hodiny uležet, v průběhu dvakrát otočíme. Grilujeme na středním ohni, nejprve kůží dolů, asi 15 minut z obou stran.