Kachní prsa na zelenině a koření

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Mangold
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Krevetová pasta
  • 4 ks Chilli paprička
  • 1 ks Citronová tráva
  • 1 kg Kachní prsa
  • 1 polévková lžíce Cukr třtinový
  • 1 polévková lžíce Kari pasta
  • 1 polévková lžíce Omáčka rybí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 497 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 380 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 192.5 mg
  • Draslík 1365.6 mg
  • Vláknina 1980 mg
  • Vitamín A 1980 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.6 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Na oleji na wok pánvi tři minuty osmažíme pasty, nasekanou trávu a chilli papričky nadrobno. Pak přidáme kachní maso i se šťávou a mícháme ho dvě minuty, aby se obalilo v koření. Pak přidáme nakrájený mangold, cukr, citronovou šťávu a omáčku. Vše restujeme ještě tři minuty a okamžitě podáváme.

Komentáře k receptu