Kachna s rajčaty a cibulovým salátem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Salát ledový
  • 600 g Kachní prsa
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mango
  • 10 ks Petržel - nať
  • 1 ks Chilli paprička
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Limetková šťáva
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Máta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 166 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 115.5 mg
  • Draslík 872.4 mg
  • Vláknina 6215.2 mg
  • Vitamín A 6215.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 60.1 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kůži na prsou nařízněte do křížků. Rozpalte pánev (vhodnou do trouby) na střední teplotu a prsa opékejte kůží dolů 4 minuty, otočte a pečte minutu. Pánev přendejte z plotny do trouby a pečte 6 minut.

  • 2

    Vyjměte a nechte 3 minuty zchladnout.

  • 3

    Zbylé suroviny vložte do mísy, vymačkejte limetku, přidejte pepř a sůl, promíchejte a rozdělte na talíře.

  • 4

    Prsa nakrájejte na 0,5 cm plátky, naaranžujte na salát a podávejte.

Komentáře k receptu