Saté z kachních prsou s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 463 kcal
- Sacharidy 79 g
- Tuky 6 g
- Sodík 43 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 57.8 mg
- Draslík 212.8 mg
- Vláknina 3465 mg
- Vitamín A 3465 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kachní prsa podélně přepůlíme, osolíme, opepříme a orestujeme je na oleji. Poté je necháme 5 minut vychladit a nakrájíme na větší kusy.
-
2
Připravíme si marinádu: smícháme kari pastu, sůl, pepř, kmín a sójový olej.
-
3
Kachní maso do této marinády naložíme nejlépe přes noc.
-
4
Poté maso napícháme na špejle a ogrilujeme.
-
5
Jasmínovou rýži uvaříme podle návodu.
-
6
Maso podáváme s rýží.