Kachní saté

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kachní prsa
  • 30 ml Olej sójový
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 kávová lžička Kari pasta červená
  • 1 špetka Sůl
  • 2 špetka Kmín římský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 115 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 77 mg
  • Draslík 272.5 mg
  • Vláknina 208.5 mg
  • Vitamín A 208.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso omyjeme, podélně rozpůlíme a necháme zprudka upéct na rozpáleném oleji. Poté necháme maso okapat na ubrousku. Kari pastu smícháme s kmínem, pepřem a solí v marinádu, do které na 12 hodin dáme opečené maso marinovat. Poté jej vyjmeme, pokrájíme na tenčí plátky, které napícháme na grilovací jehlice a ugrilujeme dokřupava nad grilem.

Komentáře k receptu