Kachní saté
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 12 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 77 mg
- Draslík 272.5 mg
- Vláknina 208.5 mg
- Vitamín A 208.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme, podélně rozpůlíme a necháme zprudka upéct na rozpáleném oleji. Poté necháme maso okapat na ubrousku. Kari pastu smícháme s kmínem, pepřem a solí v marinádu, do které na 12 hodin dáme opečené maso marinovat. Poté jej vyjmeme, pokrájíme na tenčí plátky, které napícháme na grilovací jehlice a ugrilujeme dokřupava nad grilem.